Для профессионалов

Выбор профессионального продукта означает тщательный выбор эффективности, надежности, безопасности и простоты использования. Это также критерии, которые Lavor Pro использует для создания своего ассортимента профессиональных продуктов. Это привело к созданию технологически продвинутых продуктов, которые сочетают в себе идеальную гигиену и моющую ...

Выбор профессионального продукта означает тщательный выбор эффективности, надежности, безопасности и простоты использования. Это также критерии, которые Lavor Pro использует для создания своего ассортимента профессиональных продуктов. Это привело к созданию технологически продвинутых продуктов, которые сочетают в себе идеальную гигиену и моющую способность со значительной экономией времени и энергии.

Свяжитесь с нами, если вы не можете найти подходящий продукт на нашем сайте. Мы обязательно сможем найти необходимое решение в широком ассортименте Lavor. Вы можете увидеть больше продуктов в каталоге Lavor.

Еще

Для профессионалов Товаров: 44.

Подкатегории

  • Augstspiediena mazgātāji

     Ražotāji: no pieredzes līdz zināšanām

    Augstspiediena mazgātāju tirgus uzņēmumi ir sadalīti divās daļās: tie, kuri iegādājas sastāvdaļas, lai izveidotu produktus, un ražotāji, kuriem notiek nepārtraukta visu produktu sastāvdaļu izpēte un attīstība. Lavorwash pats ražo visas augstspiediena mazgātāju sastāvdaļas, un tas ļauj uzņēmuma iekšienē nodrošināt labākas zināšanas, kultūru un pieredzi, pārbaudīt katru ražošanas cikla sastāvdaļu, nekavējoties pieņemt iespējamus uzlabojumus, kā arī nodrošināt ātrāku atbildi tirgus vajadzībām, nekavējoties pielāgojot produktu klāsta dizainu.

  • Grīdas mazgāšanas...

    Lavor PRO grīdu tīrītāju klāsts: viegli lietojami, spēcīgi, efektīvi, rūpīgi izdomāti un izstrādāti, izmantojot augstākās kvalitātes materiālus.

    Kāpēc disku slota?

    Tai uz grīdas ir palielināta mehāniskā darbība, kas īpaši piemērota ilgnoturīgiem netīrumiem: īpašs birstu iekārtojums ļauj nodrošināt līdzsvarotu turēšanas efektu, kas nodrošina vieglu izmantojumu modeļos bez berzes. Iespējama pilnīga tīrīšana sienu tuvumā, un kompaktais tīrīšanas elements, kas malās ir zemāks, tiek izmantots, lai iztīrītu arī zem stūriem.

  • Grīdu slaukāmās iekārtas

    Kādai vajadzētu būt birstei?

    Grīdu slaukāmās iekārtām ir divu veidu birstes: pirmā rotē perpendikulāri zemei (tā tiek saukta par ‘sānu birsti’) un ir noderīga netīrumu pārvietošanai savākšanas zonā un netīrumu aizsniegšanai tuvu malām vai stūros; otrā rotē paralēli zemei (tā tiek saukta par ‘galveno birsti’). Tā rotā pretēji pulksteņa rādītāja virzienam (pretēji) iekārtas virzienam un savāc netīrumus tam piemērotā tvertnē. Birstes atšķiras pēc formas (‘sānu birste’ – apaļa un plakana, ‘galvenā birste’ – cilindriska), sariņu tipa (veida, kā sariņi atrodas uz birstes), iekārtas materiāla (tāda, kas nodrošina izturību arī mitrā vidē vai nelabvēlīgos apstākļos) un sariņu materiāla/diametra/formas. Vispārīgi var spriest – jo cietāki un rupjāki sariņi, jo labāk tie savāc netīrumus, kas pielipuši zemei (parasti mitras lapas). Jo elastīgāki un plānāki sariņi, jo labāk tie savāc vieglus un nemanāmus netīrumus. Lai nodrošinātu efektīvāku skrāpēšanu, PPL sariņiem nepieciešams pievienot arī dzelzs sariņus. Lai savāktu ļoti vieglus netīrumus, nepieciešams izmantot tikai īsās apaļās birstes ar PPL sariņiem. Tā kā iekārta ir motorizēta (ar degvielu vai elektrību) un var tikt izmantojama gan iekštelpās, gan ārpus tām, modeļiem, aiz kuriem paredzēts staigāt, ir stingrāki vai mīkstāki sariņi, lai labākajā veidā pielāgotos netīrumiem, kas atrodami sabiedriskās vietās. 

  • Putekļu sūcēji

    Lavor profesionālo putekļu sūcēju klāsts – iekārtas, kas pieejamas gan mitram, gan sausam izmantojumam, dažādi modeļi, kas aprīkoti ar vienu, diviem vai trim profesionāliem motoriem, nerūsējošā tērauda vai pretšoka plastmasas tvertnes, kustīgā vai fiksētā tvertne: tie ir izstrādāti izmantošanai ikdienā un ideāli piemēroti tīrīšanas pakalpojumu sniedzēju, garāžu un citu telpu tīrīšanas vajadzībām.

  • Tvaika tīrītāji

    Tvaika tīrītājs ir piemērots jebkura objekta vai virsmas attaukošanai un dezinfekcijai vieglā, ekoloģiskā un konkrētā veidā. Mūsu klāstā ietilpst elektriskie ģeneratori, kas ražo piesātinātu tvaiku 10 bāru spiedienā un 180 grādu temperatūrā. Tie ir ideāli piemēroti pārtikas un tās gatavošanas industrijām, privātai un sabiedriskai lietošanai, farmakoloģijas un mehāniskajai industrijai, piena ražošanas uzņēmumiem, būvniecības sektoriem un tā tālāk.

    Tvaiks 180°C temperatūrā atļauj attaukoties netīrumiem, neizmantojot smagus ķīmiskus produktus. Ja nepieciešams paātrināt tīrīšanas procesu, ļoti svarīgi atcerēties par netīrā ūdens aizskalošanas ātrumu. Ķīmisko produktu draudi parasti ir tieši proporcionāli to efektivitātei cīņā ar ilglaicīgiem netīrumiem. Ja tīrīšana notiek ar augstspiediena mazgātāju, mēs radām 10 līdz 21 litrus netīra ūdens, ko nepieciešams savākt un notecināt atbilstoši pašreizējiem noteikumiem, savukārt tad, ja tīrīšana notiek ar parastu ūdeni, tiek radītas 2,5 tonnas netīrā ūdens! Ja tīrīšana notiek ar tvaika ģeneratoru, visspēcīgākās iekārtas rada 37 litrus stundā. Ņemot vērā, ka lielākā daļa šķidruma iztvaiko, pēc divu stundu tīrīšanas ir ļoti zems atlikušā mitruma līmenis.

на странице
Показано 21 - 40 из 44 товаров
Показано 21 - 40 из 44 товаров